Kirjotetaas vähän juhlimisesta! Pikkujoulu kausi lähestyy, ja meidänkin työporukka lähtee juhlimaan laivalle lauantaina. Täst on jo muodostunu perinne, ollaan vietetty joka pikkujoulut samalla tavalla. Kouvolan asemalta hypätään bussiin, sieltä laivalle, buffetissa ähkymättö ja ilta vietetään sitten kosteissa merkeissä.

Alkoholi vammasena on hiukan ristiriitanen asia. Toisaalta se rentouttaa, saa olon hiukan vapaammaksi ja huolet ja murheet unohtuu. Niinku jokasella meistä! Tunnen kuuluvani känniseen ja nauravaan joukkoon, tunnen olevani se normi-Sara joka nauraa, hassuttelee ja iloitsee. :-) Alkoholi luo itsevarmuutta ja lievittää pelkoja, se vie siitä hetkestä epävarmuuden pois. 

Mutta... Asioilla on kaksi puolta. Vaikka mulla olis hauskaa ja ystäviä ympärillä, se ei vie mun sairautta pois. Mun oireet on edelleen samat, jopa pahemmat. Mun tasapaino on tosi huono, kaatuilen ja törmäilen selvinpäinkin. Minkälaista se on sitten humalassa? No sanotaanko näin että välillä tarvitaan tukea.. *Naurua*.

Paniikinomasia tilanteita aiheuttaa myös vessanmetsästys, koska yleensä viihteellä tulee juotua alkoholia ja alkoholi jos jokin on sellanen mikä alkaa pissattaa. Te tiiätte sen, se on ihan normaalia kaikilla!! Mut miettikää mua joka normistikkin pissailee välillä housuun... :-D Onneksi mun ystävät ja työkaverit tuntee minut ja mun sairauden. Se ei oo niille mikään ongelma, ja ystävistäni onkin tullut aika loistavia vessabongareita ! ;-) ​Mutta esimerkiks laivalla tai baarissa, ne on täynnä vieraita ihmisiä jotka ei todellakaan ymmärrä että Sara 24vee ei pysty pidättelemään. Tai jonka pitäis päästää vessajonon ohi ensimmäisenä vesssaan. Ne ei ymmärrä sitä tosiasiaa, että jos mä en pääse heti, mulla on kohta märät housut. Tän takia mä käytänkin aina mekkoja !!!! ;)

Mutta hei, sen mä oon oppinu tän sairauden kaa et se ei oo niin vakavaa jos vahinkoja sattuu!! Niille nauretaan. Niitten takia ei todellakaan pilata iltaa. Joten mä aion lauantaina bailata. Bailata koko hemmetin yön!! Mä aion bailata märässä mekossa ja pitää hauskaa. Mä en itke sairauteni takia, vaan mä aion nauraa sille ja pitää hauskaa sen kanssa. ;-)

(Kirjotan myöhemmin et miten meni, pitäkää peukut pystys! Mahtavaa viikonloppua teille kaikille !! 😘)

image.jpg