Ihanaa syksyistä viikonlopunalkua kaikille ! :) Mä oon ehk vähän kerenny rauhottuu myönteisen eläkepäätöksen jälkeen, oon kerenny hiukka kelailee ja miettii asioita. Oon kyl vaa niin kiitollinen puolikkaasta eläkkeestä tähän vaiheeseen elämään! Tulee niin tarpeeseen ja tulee muuttamaan mun arjen kuvioita paljonkin. Vielä viimeisessä postauksessa oli epäselvää miten työpaikkani tähän päätökseen suhtautuu ja miten asiat käytännössä toteutetaan... Noh meillä oli torstai aamuna palaveri aiheesta, ja minäpä kerron miten siinä kävi! 🙄

Noh palaveri alkoi ehkä hiukan nihkeissä tunnelmissa. Haluani ja pystymistäni jatkaa yrityksessä kyseenalaistettiin, mutta itse olen sen kannalla ettei se vaihtamalla paranis. Joten kuntoutussuunnittelijani alkoi ajamaan asiaa eteenpäin että suoritettaisiin työpaikallani vakuutusyhtiön kustantama kolmen kuukauden työkokeilu, missä pystyttäisiin testaamaan auttaisiko lyhyempi työaika töissä jaksamiseeni. Työnantajallani ei oikeastaan ollut minkäänlaisia vaihtoehtoja kieltäytyä tästä kokeilusta, joten sillä lähtään eteenpäin!

Mä alotan tänään kahden viikon kesälomani, ja sen jälkeen palaan töihin työkokeiluun. Lyhennämme työaikaani puoleen, eli neljään tuntiin, ja fyysistä jalkojen kuormitusta vähennetään. Käytännössä siis työaikani on aina arkisin 9-13 ja työpäiväni vietän kassalla. Se on musta tosi jees koska kassalla saan istua työn lomassa, lepuutan jalkojani sekä työaika on mielestäni todella loistava! Pysyn kiinni arjessa jokapäiväisillä töillä, joka aamu tulee herättyä arkeen samaan aikaan mutta pääsen silti ajoissa töistä. Voisin kuvitella että neljä tuntia töissä menee todella nopeasti! :) 

Työkokeilun avulla pystymme määrittelemään sopiiko tämä työjärjestely terveydelleni, pystynkö jatkamaan tällä tahdilla nykyisessä työssäni. Jos (kun) kaikki sujuu hyvin ja palaveeraamme kolmen kuukauden kuluttua aiheesta, työkokeilu päätetään ja siirryn osatyökyvyttömyyseläkkeelle ja jatkan töitäni samalla kaavalla. 

Olen ratkaisuun enemmän kuin tyytyväinen ! Oon niin super kiitollinen ihmisille ketkä on tukenu mua tän prosessin aikana. Tää on ollut pitkä taival, joutunu suunnittelemaan tulevaisuutta monelta eri kantilta, on harottu hiuksia monesti ja tuskailtu, ollaan odotettu ja odotettu, sitten vielä vähän odotettu, ollaan käyty ties missä keskusteluissa ja palavereissa ja nyt vihdoin asiat on tässä pisteessä !! Kiitos kaikille ketkä on uskonu ja luottanu muhun, eikä oo kertaakaan epäilly mun päätöksiä. Kiitos niille kaikille ketkä on aatellu aidosti vaan mun parasta. <3 Kiitos hoitohenkilökunnalle Kouvolan Mehiläiseen ketkä on saannu asioita _oikeesti_ eteenpäin ja  kiitos mun kuntoutussuunnittelijalle erittäin paljon joka on tehny konkreettisia asioita mun vuoksi ja pohtinu erilaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja kanssani. Kiitos mun ihanat ystävät ja sukulaiset jotka ootte tsempannu mua jokasessa vaiheessa, kuunnellu mun valituksia hitaista päätöksistä ja projektia hidastavista ihmisistä ! (Tiiätte ketä tarkotan...) Kaikist eniten kiitän mun ihanaa nykyistä avopuolisoa ja mun tulevaa aviomiestä (ei, ei olla kihloissa vielä mut kyl me viel naimisiin mennään!) kaikesta tuesta mitä oot antanu, en olis jaksanu ilman sun rakkautta. ❤️ Rakkautta mikä antaa mulle voimaa tehdä asioita mitkä vie mun elämää eteenpäin. Sä ajattelet aina vaan mun parasta, enemmän kuin kukaan muu. 

Nyt on siis hyvä lähtä pariks viikoks lomille ! Tää oli ihan huippuu saada tää eläkejuttu käsiteltyy ennen lomaa, lomal voi vaa nyt rentoutuu eikä tarvii miettii mitää työjuttui! Loman jälkeen palataan sit taas arjen ja työkokeilun pariin, kuulette minusta silloin siis! Muistakaa pukeutua lämpimästi syksyn kylmeneviin iltoihin, nauttikaa takkatulesta, kynttilöistä ja villasukista! See u soon. :) -kiitollinen Sara 🙏🏽❤️

 

Alla pari kuvaa Nasusta, koska Nasuhan sopii hyvin teemaan?! :D

IMG_1614.jpg

"Olen pieni ja söpö enkä tee ikinä mitään tuhmaa..." 0:-)

IMG_1563.jpg

"Terve äiti, mitä teet??"

IMG_1751.jpg

"Shaatanan shaatana minä soitan liittoon !!!11!!"