IMG_0675.jpg

Tiiättehän sen fiiliksen kun kutkuttaa ja hihityttää mukavasti kun ajatteleekin sitä toista henkilöä? Kun toivoo että vois olla vaan kokoajan yhdessä, ja pienikin erossa oleminen tuo ikävän pintaan? Mikä hitto se on? No sehän on sitä ihastumisen taikaa, se on sitä rakkautta ja parisuhteen arkea. Sen takia on maailmassa monta sotaa sodittu, on tapahtunut pahoja ja hyviä asioita. Mut lopultahan rakkaus voittaa, eiks je?

Manu on mun elämän rakkaus, ehottomasti. Manu on nimittäin ihanin! Haluutteko kuulla lisää? Haluutteko tietää mitkä on meiän parisuhteen salaisuudet? Miks ihmeessä just me kaks ollaan yhdessä? Mikä hitto meit vaivaa? - No tohon en uskalla kyl sanoo mitään, muuta ku et ollaa sekasin yhdessä. Mut mäpäs paljastan jotaa meiän parisuhteen kantavista voimista !

 

- Nauru. Se on läsnä meiän parisuhteessa, ja se viestittää et pystytään puhumaan ihan mistä tahansa! Me nauretaan toisillemme, me nauretaan itsellemme, me nauretaan muille ja me nauretaan kaikille. Ei täs elämäntilantees selviäis ilman huumoria! Ja meiän huumori on ihan parasta. ;) Joskus ollaa mietitty et hitto jos joku kuulis näit meiän keskustelui, pitäis meit varmaan ihan seinähulluina. :D Mut ei se mitään, nauraminen meiän parisuhteessa on parasta. 

- Vessabonongaus on jo Manulla tosi kiitettävää tasoa! Eikä mun miestä haittaa vaikka jouduttais pysähtelee matkalla Ivaloon kakskyt kertaa koska SARAA PISSATTAA. taas. Se on siis ihan perus. Manuhan pysäyttää auton vaikka jokaisen huoltoaseman tai puskan kohdalle. Se ei ikiin hermoile siitä. Eikä siitäkään kun ollaan kotona ja lähdössä jonnekkin niin vikat sanat mul on "Mä käyn viel nopee vessas!". Joka saatanan kerta. :D Mut ei se mun ihanaa miestä haittaa, hän oottaa mua lämmitetyssä autossa. <3

- Tukeminen ja apu. Manu auttaa mua aina tilanteessa kuin tilanteessa. Oli sitten kyse työjutuista, kuntoutuksesta, lääkäreistä tai lääkkeistä. Manu pitää mun puolia ja rohkasee eteenpäin, joskus se vaatii multakin paljon tahtoa! Jokatapauksessa must tuntuu et jos Manua ei olis, olisin vaa jumahtanu tähän tilanteeseen ja tyytyny tähän kaikkeen. "Nooo kai mä jotenkin jaksa 8h työpäivät, ei mun jalat nyt niin hirveesti jumita..." Manu on se ihminen joka saa mut lääkärille vaatimaan apua ja lääkkeitä, Manu sai mut miettimään näitä eläke- ja työjuttuja oikeesti.

- Rehellisyys ja aitous. Me puhutaan kyl ihan mistä vaan. Ja tosi suoraan. Jos joku vituttaa, sen kyllä huomaa toisesta ja asiasta puhutaan. Puhumattomuus ei johda oikeastaan yhtään mihinkään, se vaan vaikeuttaa asioita. Siks me jutellaankin kaikenmaailman asioista, välillä kera huumorin ja välillä vähän vakavempaan sävyyn.

- Extempore-reissut. Spontaanius ! Se on kyl ihan parasta. Toi yks hullu lähtee mun kaa koska vaan kirppikselle, tai shoppailemaan, tai kahville, tai kattelemaan kelloja tai sormuksia tai kenkiä tai uutta keittiön pöytää... Välil me vaihetaan kaupunkiakin ! Ikinä ei tiedä mistä meiät löytää. ;) Eikä tosiaan näitä reissuja tarvi suunnitella sen enempää, yks kaks vaa "lähetääkö käymään Lahessa?" ja bemmi on jo matkalla!

- Viestittely. Me viestitellään ihan himonaan. Kokoajan, koko päivän ajan. Yleensä viestitellään ihan arkipäiväsiä juttuja tyyliin miten menee, joskus jotain vähän tärkeämpääkin. Manu on se ihminen kelle ekana ilmoitan kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät asiat! Mut on ihanaa kun on joku kenen kanssa jakaa ihan arkisiakin asioita työkiireistä huonoon hiuspäivään.

- Ikävöinti. Se on kyl hullua miten toista voi ikävöidä työpäivän ajan! Oottaa oikein et koska toinen tulee kotiin ja pääsee tämän kainaloon. Auta armias jos toinen on yötä jossain, on ikävä todella suuri! Mutta ei se haittaa, ikävöinti on tervettä ja sen jälkeen jälleennäkeminen kahta ihanempaa. <3 Tervettä on myöskin se että toinen pääsee välillä tekemään omia juttujaan, näkemään kavereitaan ja tekemään reissujaan ilman avopuolisoaan. Sen kanssa meillä ei oo ollu ikinä mitään ongelmaa etteikö johonkin olisi lupaa herunut. ;D Vaikka ollaan yhdessä, ollaan silti itsenäisiä.

- Manun kokkailut. Ahhh niin ihania herkkuja että! Ite oon ehkä vähän tylsä ja yksipuolinen kokki, osaan hienosti laittaa sen pitsan ja kinkkukiusauksen uuniin ja kanawokki on mun bravuuri. Mut hei mies joka kokkaa, se on ihan saatanan seksikästä! Sekä hemmetin hyvää, Manu tosiaan osaa tehdä ruokaa. Täydellistä. <3

- Kuvat. Me molemmat tykätään ottaa kuvia ja se on mahtavaa! Jää ihania muistoja talteen kaikenlaisilta retkiltämme. Eikä oo mikään ongelma tunkea kameraa toisen käteen ja sanoa "otatko must pari kuvaa" ja siinähän sitten poseerataan. Toisesta on myös ihana ottaa salassa kuvia, jotain hetkiä kun toinen ei ees huomaa että sitä kuvataan. Saa tallennettua ihania aitoja hetkiä. <3

-  K-18-osio ! Ei aiheesta sen enempää, muuta ku et hyvin toimii ja sängyssä on mukava nukkua. :-) Ei kerrotá lisää aiheesta, meiän molempien äitit lukee tätä blogia.... 

- Rahajutut. Siis meilhän ei mitenkään ihmeemmin ole paljolti rahaa, mut kyl me hyvin pärjätään silti ! Ja raha ei oo meille mikään ongelma, me ei tehä siitä ongelmaa. Se ei oo niin tarkkaa kumpi maksaa kaupassa, ja välil tarjoillaa ties miten toisillemme kahveja ravintoloissa. Ei oo niin justiinsa jos mä maksan Manun silmälasit, se sit tankkailee mun autoa enemmän ja ostelee parit ruokakassilliset kaupasta enemmän. 

- Manul on ihana asenne ja käytöstavat ! Mä oon ihan satavarma et jokanen ihminen mun lähipiirissä tykkää Manusta, se on niin hyvä tyyppi. Manu on ystävällinen, kohtelias, hauska ja aito. Vaikka tarvis valittaa tarjoilijalle ruoan tulisuudesta, Manu tekee sen kuitenkin tosi kunnioittavasti ja ystävällisesti, ei ikinä mitenkään alentavasti tai töykeästi. Siit mä tykkään Manus erityisesti, sen ihanasta ja ystävällisestä luonteesta.

- Huomiointi ja kehut. Ihana mies joka huomaa joka kerta ku oon käynny kampaajalla tai mulla on päällä uus vaate. Aina tulee kehuja aiheesta ja Manu tykkää joka kerta mun uusista hiuslookeista. Kerran Manu sano mulle "onks sul sitä uutta ripsaria?? Näytät vaa jotenki niin nätiltä tänään." IHANA MIES. <3 Aina muistaa kehua jos mul on kivat farkut jalassa ja peppu näyttää hyvält, tai jos uus mekko näyttää mun päällä kivalta.

- Some - mikä oiskaa parempaa ku saa tägäillä toista kaikkiin hauskoihin meemeihin! Välil ihaniin rakkaudentunnustus kuviin ja välillä hauskoihin mäyräkoira-videoihin. Välil mitä ihmeellisimpiin "voit voittaa käsilaukun teille molemmille" - kilpailuihin (tottakai manu tarvii uuden käsilaukun?" ja välil mitä oudompiin Ponsse-kuviin tai Manun "hauskoihin" videoihin. Jokatapauksessa on niin kivaa piristää toisen päivää hauskoilla instagram tai facebook - tägäyksillä ! :-)

- Koti-illat. On ihan täydellistä kun kumpikin nauttii illoista yhdessä kotona! Ei tarvi olla ohjelmassa mitään sen ihmeempää, viikonloppuiltakin sujuu mukavasti kotona sytytellen kämpän täyteen kynttilöitä, takkatulen ääressä, maistellen hiukan viiniä ja erilaisia juustoja. 8) On kiva viettää aikaa yhdessä ja jutella viikon tapahtumista, kömpiä sänkyyn toisen viereen illan päätteeksi, tehdä yhdessä sängyssä ristikoita kunnes molempia alkaa väsyttää liikaa... Onnellisuuteen ei vaadita mitään sen ihmeempää kuin vain toisen vierelleen jakamaan arkisia ihania asioita. <3

 

Joten Manu pliiiiis mennääkö vaa naimisiin? <3 -vieläkin aivan rakastunut Sara

(Alla kuvapläjäys meistä viimeselt parilt vuodelt. :-D)

IMG_9810.jpgIMG_9727.jpgIMG_9789.jpgIMG_9616.jpgIMG_8715%20%28Muokattu%29.jpgIMG_8869.jpgIMG_9372.jpgIMG_9404.jpgIMG_8653.jpgIMG_8637.jpgIMG_7939.jpgIMG_8612.jpgIMG_4280.jpgIMG_2938.jpgIMG_7859%20%28Muokattu%29.jpgIMG_2412.jpgIMG_2404.jpgIMG_2294.jpgIMG_1790.jpgIMG_1625.jpgIMG_1413.jpgIMG_1325.jpgIMG_1003.jpgIMG_0865.jpgIMG_0870.jpgIMG_0063.jpgIMG_0357.jpgIMG_0383.jpg